FORGOT YOUR DETAILS?

ALU STOLARIJA

OPSTE

Aluminijumska stolarija je proizvod koji je namenjen zastakljivanju velikih povrsina, koje zahtevaju postojanost, cvrstinu a sa drude strane laganu konstrukciju. Ubrajaju se u najzahtevnije gradjevinske elemente i u arhitekturi predstavljaju vazan i kreativan deo fasade, koja ce svakom objektu dati posebnu notu luksuza.

Elegancija je ono sto odlikuje aluminijumsku stolariju. Aluminijum je sinonim za finu obradu, uz jasne i ostre linijei mozete ocekivati samo perfekciju i savrsenstvo u izradi prozora i vrata.

Zbog svoje lakoce odrzavanja i estetske privlacnosti ALU stolarija se najcesce koristi za uredjenje poslovnih prostorija i modernih fasada.

MATERIJALI

 Aluminijumska stolarija bez termickog prekida tzv. “hladan profil” je slab toplotni izolator, taj nedostatak je resen pravljenjem profila sa prekinutim termickim mostom- profil sa termo prekidom, cime su drasticno poboljsana njegova izolaciona svojstva.

Aluminijumska prozori moze biti izradjena od plastificiranih ili eloksiranih profila.

Vrstu profila mozete izabrati u skladu sa potrebama prostora kojim raspolazete.

TIPOVI

ALU stolarija Miniroloplast se proizvode od profila renomiranih grckih proizvodjaca Alumil I Elvial. U zavisnosti zelje kupca aluminjumski prozori se mogu praviti u raznim oblicima, dimenzijama I sisteme sa razlicitim mogucnostima. U ponudi su sledeci aluminijumski sistemi :

- okretno-nagibni, standardno otvaranje I otvaranje na ventus (slika)
- uskocno paralelno klizni (kombi sistem), jedno od krila u ovakvom sistemu moze da bude u polozaju kipa ili paralelno da kliza na drugo krilo koje je fiksno
- podizno klizni, idealno za zastakljivanje velikih dimenzija 
- harmonika sistem 
- klizni sistem
- stakleni klizno preklapajuci sistem sa gornjom I donjom vodjicom, za zastakljivanje terasa 

011/3471- 479

telefon

miniroloplastbg@gmail.com

email

BOSANSKA 7V, ZVEZDARA

adresa

TOP