FORGOT YOUR DETAILS?

KOMARNICI

OPSTE

Komarnici predstavljaju dodatak prozoru

Komarnici kao dodatak prozorima predstavljaju odličnu zaštitu od muva, komaraca i drugih insekata. Ovi proizvodi omogućuju cirkulaciju svežeg vazduha, a istovremeno sprečavaju ulaz insekata u prostorije. Učiniće da Vaše letnje noći budu mnogo komfornije i prijatnije.

PRIMENA

Kada poželite efikasnu zaštitu od iritantnih komaraca i drugih insekata, posebno u letnjim noćima, naša preporuka su komarnici Miniroloplast. U našoj ponudi nalaze se komarnici proizvedeni po original grčkom sistemu firme Ideco koji mogu biti:

-rolo komarnici – za sve vrste otvora koje karakteriše vrlo jednostavno rukovanje
-plisse komarnici – predstavljaju najbolje rešenje za velike otvore i vrata
-fiksni komarnici
-klizni komarnici od ALUMIL profila M850

Svi delovi komarnika izrađuju se od najkvalitetnijeg aluminijuma, sa mrežicom od fiberglasa kojaje UV stabilna i samogasiva,što omogućava cirkulaciju svežeg vazduha, dok istovremeno sprečava ulazak insekata u prostorije. Pored osnovne bele boje, Miniroloplast komarnici su dostupni u braon i antracit boji. Možemo da ponudimo i servisiranje komarnika, kao i zamenu mrežice na već postojećim komarnicima.

Komarnici su jednostavno i efikasno rešenje budući da omogućavaju ulaz svežeg vazduha, a ujedno štite od prodora insekata u prostorije i kod otvorenog prozora.

Ovo je idealno rešenje za zaštitu od iritantnih insekata. komarnici montirani na prozore ili vrata će sprečiti ulazak buba, leptira i osa i tako učiniti Vaše prostorije sigurnim od insekata.

MATERIJALI

rolo komarnik spada u jedan od najčešće upotrebljivanih zaštita od neželjenih insekata i buba. Monotiran na prozor omogućava istovremeno i pristup cveću na prozoru. Izrađen je u potpunosti od aluminijumskih plastificiranih profila u nekoliko standardnih boja: siva, bela i braon.

Prednosti rolo komarnika:

  • jednostavna ugradnja
  • jednostavno podizanje i spuštanje
  • dug rok trajanja
  • mrežica od staklenih vlakana presvučena PVC materijalom sa UV zašitom
  • montira se sa spoljašnje strane prozora direktno na štok
  • ugrađen usporivač koji sprečava naglo namotavanje mreže

 

TIPOVI 

U našoj ponudi nalaze se komarnici proizvedeni po original grčkom sistemu firme Ideco koji mogu biti:

-rolo komarnici – za sve vrste otvora koje karakteriše vrlo jednostavno rukovanje
-plisse komarnici – predstavljaju najbolje rešenje za velike otvore i vrata
-fiksni komarnici
-klizni komarnici od ALUMIL profila M850

Svi delovi komarnika izrađuju se od najkvalitetnijeg aluminijuma, sa mrežicom od fiberglasa kojaje UV stabilna i samogasiva,što omogućava cirkulaciju svežeg vazduha, dok istovremeno sprečava ulazak insekata u prostorije. Pored osnovne bele boje, Miniroloplast komarnici su dostupni u braon i antracit boji.

Kod plisiranih komarnika mreža je plisirana i ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom. Kod ovakvih komarnika ivice se ne lome prilikom izlaganja sunčevim zracima, niti se deformišu od uticaja vlage. Dobro su rešenje za vrata i balkonska vrata gde je prolazak čest. Pored plisirane mrežice koja se pokazala izdržljivijom od ravne mrežice i od koje ima duži vek trajanja, ovakav komarnik u odnosu na američki komarnik zauzima manje mesta.

 

rste komarnika koje imamo u ponudi su:
– Rolo komarnici
– Fiksni komarnici
– Američki komarnici
– Plisirani komarnici

Rolo komarnici su izrađeni od aluminijuma. Mrežica je od karbonskih vlakana, što je čini postojanom, tako da se ne deformiše  na suncu. Ovakvi proizvodi predstavljaju najčešći i najbolji vid zaštite na prozorima.

Fiksni komarnici mogu biti i sa magnetom (magneti omogućavaju laku montažu/demontažu). Dobro su rešenje za prozore manjih dimenzija na stambenim objektima, kao i za one prozore koji se ne otvaraju često (kupatilo, kuhinja, špajz…).

Američki komarnici predstavljaju rešenje kod kojeg je komarnik ceo pričvršćen za ram. On ima mehanizam za otvaranje

GALERIJA

063/555-144

telefon

office@alfasun-tende.rs

email

office@alfasun-tende.rs

email

TOP